Resepti: Nauriskastike

Ainekset:

  • naurista
  • valkosipulia ja sipulia
  • voita (tai öljyä)
  • liemikuutio (liha/kasvis)

Tee näin:

  1. Pilko valkosipuli, sipuli ja nauris pieneksi hakkelukseksi
  2. Paista niitä pannulla tai kattilan pohjalla rasvassa kunnes alkavat ruskistua
  3. Lisää mukillinen vettä ja liemikuutio
  4. Anna keittyä kunnes kaikki on kivan pehmeää
  5. Soseuta (jos paistoit paistinpannulla, niin siirrä esim mittakannuun soseuttamista varten)

Lopputulos on samanlaista kuin sosekeitto paitsi vahvempaa, eli jos teet suurella määrällä nauriita ja vettä niin tätä voisi syödä keittonakin.

Ulkonäkö ei ole kovin houkutteleva (vaaleanruskeaa) mutta nam nam miten hyvää! Persiljaa vielä kun olisi ollut niin a vot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s