Resepti: Sitruunainen porkkanannaattikastike kalalle

Ainekset:

  • kesäporkkanoiden naatteja (siis niitä vihreitä osia)
  • sipulia
  • valkosipulia
  • sitruunanmehua
  • ruokakermaa
  • öljy, pippuri, suola, meirami, tilli

Paista öljyssä sipuli ja valkosipuli.

Huuhtele porkkanannaatit hyvin ja silppua ne aivan pieneksi hakkelukseksi.

Lisää ne pannulle ja paista vähän aikaa.

Lisää mausteet, kerma ja sitruunanmehu. Kiehauta kasaan kunnes kastike on sopivan paksuista. Tämä testattiin Pirkka Saaristolaiskalapihvien soosina, ja hyvää oli. Kruunasi koko annoksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s