Laatikollinen kyniä

SE laatikollinen kyniä. Piirrän välillä sarjakuvia elämästäni ja teen onnittelukortit ym. mieluiten itse. Niihin tarvitsen erivärisiä ja erilaisia kyniä ja tusseja. Harmi vain, ryhdyn piirtelyhommiin aika harvoin, ja siksi kokonaisen laatikollisen hilloaminen muutenkin ahtaassa arkistokaapissa ärsyttää.

Olen tämän perannut jo moneen kertaan, mutta nyt otin  kovapäisemmän asenteen.  Karsin laatikosta pois kaikki mainoskynät ja edes vähän muita kyniä jotka vaan tuntui ylimääräisiltä.

Laatikkoon tuli ratkaisevat sentit tilaa, niin sain sinne jemmattua värityskirjan. Kirja on saatu lahjaksi, enkä oikeasti värittele sieltä mitään, mutten näköjään raaski luopua siitä ainakaan vielä. En ole vielä lähelläkään yhden kynän tavoitetta, mutta tämä oli hyvä startti. Osan poismenevistä kynistä annan pois työpaikalle, loput lähikirpputorille.

Tämän kynälaatikon tarina siis jatkuu edelleen. Milloinkohan vaihdan pienempään? Miten saan karsittua loputkin kynät pois? Millä minä sitten piirtelen ja väritän? Muutaman perusvärin taktiikalla vain?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s