Lukuvinkki: Sotkuinen koti heikentää hyvinvointiasi

Toivottavasti ette vielä kyllästy Hesarin artikkelilinkkeihin, joita tykkään jakaa. Siellä vaan niin usein on ajankohtaisia ja ainakin minun mielestäni asiallisia mutta kepeästi kirjoitettuja artikkeleita.

Tänään luin tämän artikkelin siitä kuinka kodin siisteys ja sotkuisuus vaikuttavat keskittymiseen ja ovat eräänlainen hyvinvoinnin mittari. Mielenkiintoinen kohta artikkelissa oli, kun haastateltava psykoterapeutti kertoi modernien ja siitien design-toimistojen stressaavan joitain ihmisiä. ”Mikä tahansa ympäristö voi häiritä keskittymistä, jos se ei vastaa odotuksia”, artikkelissa kirjoitettiinkin.

Siksipä etätyön lisääntyminen on hyvä asia, kun ihmiset voivat tehdä töitä kotonaan tai omassa toimistossaan, jonka ovat saaneet itse sisustaa kodikkaaksi. Kenelle kodikas on värikäs ja pehmoinen, kenelle virtaviivainen ja moderni.

Minkäslainen on/olisi teidän unelmienne työpiste vaikka kirjan kirjoittamiseen?

Millainen äänimaisema? Minkä kokoinen tila? Ulkona vai sisällä? Sohvalla, riippumatossa, kirjoituspöydän ääressä? Missä asussa itse? Teetä, kahvia, punaviiniä vai viinirypäleitä vieressä?

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s