Imurista luopuminen

Olen tainnut kertoa jo aiemmin, että vihaan imurointia. Meluisa, joka paikkaan kolkkaava, kuumaa ilmaa puhaltava perässä vedettävä häkkyrä, joka vieläpä vie leijonanosan siivouskaapin tilasta, eikä sielläkään pysy nätisti paikoillaan vaan hyökkää päälle jos yrittää ottaa jotain sen alta tai takaa.

GOOD BYE imuri!

Olemme pitkän aikaa imuroinnin sijaan lakaisseet ja mopanneet lattiat, mikä on huomattavasti mukavampi tapa kerätä pölyt ja leivänmurut lattialta. Mattoja, verhoja tai muita muhkeita tekstiilejä meillä ei ole. No, yksi villainen talvimatto on, ja sekin puhdistuu parhaiten puistelemalla ja märällä kädellä kaapimalla.

Märällä kädellä saan paremmin puhtaaksi myös sängynreunat ja nojatuolit.

Lakaisu on siitä mukavaa, että sen voi keskeyttää milloin vain ilman että tarvitsee painella nappeja. Toinen mukava puoli lakaisussa on, että työnsä tuloksen näkee. Kun pölyt ja lemmikinkarvat kerää yhteen kasaan lattialle, saa oikein inhon puistatuksen saattelemana kipata ne roskiin. Joka kerta ajattelen että ”huh, kannattipa lakaista!”. Imuroinnin jälkeen olen yleensä vaan ollut niin kiukkuinen, etten ole voinut kuin vetäytyä pimeään nurkkaan laskemaan kymmeneen.

Lisäys myöhemmin: vielä yksi hyvä puoli lakaisussa on se, että sitä voi tehdä vieraiden läsnäollessa ja samalla rupatellen. Imurin esiinkaivaminen on jotenkin aggressiivista.

Imuri on aikoinaan jäämistönä saatu, ja jatkaa uraansa nyt toisessa kodissa. Olen innoissani, kun saan järjestellä siivouskaapin uudestaan.

img_9204
Viikon pölyt, leivänmurut ja lemmikinkarvat lakaistuna. YES!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s