Instagram-lakko – ojasta allikkoon?

Olin koko marraskuun käyttämättä Instagramia! Jee hyvä minä!

Instagram oli* viimeinen somesovellukseni. Facebookista poistuin jo hyvä tovi sitten. Instagram jäi minulle vielä paikaksi jakaa hauskoja kuvia, joita tulee napsailtua melkein päivittäin.

Toteutin lakon siirtämällä Instagram-sovelluksen parin kansion taakse puhelimessa, jotten tule automaatiolla klikkaamaan sitä auki. Aika nopeasti totuinkin siihen, että puhelimessa ei vaan ole mitään selattavaa, ellen nyt selaimen kautta selannut jotain vitsisivustoa tai keskustelupalstaa.

Pari kertaa kuun aikana otti päähän, kun olisin halunnut jakaa isommalle yleisölle jonkun hauskan jutun tai kuvan. Nämä jutut jaoin sitten vaan yksityisesti parille kaverilleni. Oikeastaan se oli ihan mukavaa, tuli samalla pidettyä heihin yhteyttä.

*Aivan kuun viimeisellä viikolla tutustuin Jodel-sovellukseen, ja jäinkin siihen sitten heti koukkuun. Rangaistuksena siitä, jatkan Instagram-lakkoani. Aion huomenna käydä katsomassa onko siellä tapahtunut mitään, ja jätän sen sitten taas uinumaan. Joulukuun tavoitteeni on poistaa tuo hiivatin Jodel.

Minä en halua olla niin riippuvainen somesta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s