Vaatekaapin tiivistys

Siitä on aikaa kun olen viimeksi käynyt vaatekaappiani läpi. Vaikka en ole tehnyt mitään hankintoja, vaatekaappini sisältö on jotenkin päässyt silti lisääntymään. Sieltä täältä on tullut huolittua toisten vanhoja vaatteita, kun olen ollut auttamassa toisten vaatekaappien raivaamisessa. Tavallaan nurinkurista, mutta ainahan voi kuitenkin kultivoida? Täytyy vain välillä raivata sitä omaa kaappiakin, niin pysyy roti.

Hei, ryhdytään hommiin!

Laitoin motivoivan Youtube-videon pyörimään taustalle ja orientoiduin koko iltapäivän kestävään urakkaan…. MUTTA HEI ei minulla edes ole niin paljoa vaatteita että tässä menisi varttia kauemmin! Eikä mennytkään, kaappi oli käyty läpi alta aikayksikön. Karsittaviin päätyi sylillinen vaatteita.

img_2121
Nämä joutaa pois. Pieniä, kutittavia, tylsiä, viruneita.

Sitten katselin tyhjyyttä kumisevaa vaatekaappiani ja tuumasin, että mihin tätä koko kaappia edes tarvitaan. Joo, vaatteita on helpompi valikoida kun hyllyllä on tilaa penkoa. Mutta kuinka usein edes valikoin vaatteita? Pukeudun melkein joka päivä melkein samoihin vaatteisiin. Yhden mustan t-paidan valitseminen 10 samanlaisen seasta leveältä hyllyltä ei ole sen kummoisempaa kuin yhden sukkaparin ottaminen 10 samanlaisen seasta pienestä lokerosta.

Siispä kokeilin saisinko kaikki arkivaatteeni sullottua siihen samaan ikean hököttimeen jossa ennen oli alusvaatteet, sukat, villasukat jne pikkuinen.

Hei ne mahtuu!

img_2118-1

Kaikki ”oikeat vaatteet” laitoin roikkumaan henkareihin ylös. ”Oikeita vaatteita” käytän vierailuilla jne. ehkä kerran viikossa.

Mitähän tuohon tyhjään hyllykköön sitten laittaisi?

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s