Voihan vintti!

Vielä vuonna 2018 minulla oli vintillä jotain tavaroita säilössä, kuten luistimet. Silloin tyhjensin sen kaikesta romppeesta.

Seuraavan kerran tukin komeron sisältöä, kun vein sinne pari pahvilaatikkoa säilöön. Kirjoitin, että ullakolla on nyt vain pari pahvilaatikkoa, ja jotain putkiremontin jälkeistä ”tarpeellista” vanhaa kaapinovea ja sen sellaista.

Niin varmaan!

Tässä näin ihan omin silmin, että kaiken pahan alku ja juuri on roinan niputtaminen ryhmiin ilman että niitä oikeasti käy läpi. Se minun ”putkiremontinjälkeistä kaapinovea”-kasa oli varmaan 50% ROSKAA!

Siellä oli mm. kivi, epämääräisen kokoisia vaneripalasia, kosteudesta rikki turvonneita lastulevypalasia, rimanpätkiä, vanhaa muovimattoa, jonkun tuntemattoman huonekalun jalan yksinäinen muovitassu, muovipusseja.

Siellä oli myös jääkaapin osia, siis niitä rasioita ja munakennoja joita uuden jääkaapin mukana aina tulee.

Siellä oli myös yksi keittiönkaappi, joka piti putkiremontin aikana vaihtaa. Miksi se oli siellä vintillä pilaantumassa?

Mitä nämä kaikki roinat ja roskat siellä vintillä tekee? Ihan oikeasti?

Kannoin alas asuntoon sen keittiönkaapin, ja laitoin sen eteisen korkeaan komeroon sisälle kenkähyllyksi.

Leikkasin muovimatoista komeroiden pohjiin sopivat palat.

Pesin ne jääkaapinosat ja otin käyttöön.

Lopuista vielä hyväkuntoisemmista lastulevy- ja vaneripaloista kokeilen, saisiko niistä sahattua lisähyllyjä nykyisiin kaappeihin, tai rakennettua kissalle oman sopen katonrajaan.

Tavoitteenani on, että oikeasti tiedän mitä vintillä on. Minun lähipiirissäni oli hiljattain tulipalo ullakolla, se voi tapahtua kelle vaan. Kaikki menee. Kivempi ehkä sitten tietää mikä kaikki? Tai huokaista helpotuksesta, että onneksi ei mitään muuta kuin pari pahvilaatikkoa.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s