Lanttutalkoot

Ota rohkeasti syksyä sarvista kiinni, ja pidä viikonloppuna syksyiset meal prepping talkoot! Hyvää tekemistä ystävän kanssa, samalla voitte vaihtaa kuulumiset.

Juurekset ja kaalit ovat nyt hyvin edullisia ja hyvän kokoisiakin. Työläänä pidetyt syksyn ja talven padat ja laatikot eivät olekaan enää yhtään niin työläitä, kun kuoriminen ja pilkkominen on jo tehty etukäteen. Tietenkin kaupasta voi ostaa valmiita pakastejuureskuutioita tai juuressosetta, mutta tässä välttää pakkausmuovit ja säästää rahaa. Mitä isomman määrän preppaat valmiiksi, sen enemmän säästät vaivaa ja tiskiä. Neljä lanttua menee ”samoilla hieillä” helposti, kun taas kaksi kertaa kahden lantun kuorimiseen saattaa mennä jo pelkkään ryhtymiseen puolet energiasta. Kaksi kertaa enemmän tiskiäkin. Kuka sellaista jaksaa?

Kannoin itse tänään kotiin Lidlistä neljä isoa lanttua, yhden ison kyssäkaalin ja yhden punakaalin. Lantut ja kyssäkaalin pistän kuutioiksi ja pakkaseen, punakaalin syön parissa päivässä paistettuna ja haudutettuna. Hyvää ja terveellistä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s