Valonpilkahduksia

Joko teilläkin alkaa tuntua mielialassa syksyn harmaus? Olen ollut nyt viikon kaupungissa, ja täällä sen harmauden kyllä huomaa. Saaristossa pelkästään huussikäynnillä ehti saada sen verran auringonvaloa pilvisenäkin päivänä, että siitä reipastui. Täällä kaupungissa pitää olla erityistä asiaa ulos.

Olen ollut vihainen, uneton, hukassa. Välillä kaikki itkettää ja ärsyttää.

Harmaudessa on parasta keskittyä muutamaan hyvään asiaan:

Minimalismi

Youtuben minimalismikanavat ovat alkaneet kyllästyttää. Samaa vanhaa soopaa ja jutun juuri tuntuu loppuvan monelta ja jotkut vaikuttavan olevan ajautuneet ihan muihin sfääreihin. Mutta onneksi, kukapa ajattelisi ja jakaisi viisaita ajatuksiaan paremmin kuin ShoelessJoe joka on palannut Youtubeen. Hän osaa ajatella asiat loppuun asti.

Kirkasvalohoito

Kirkasvalolaite on pauhannut joka aamu, sen ääressä kaikki on kyllä hyvin. Kyllä, pauhannut! Valo on niin kirkas ja suuri, että se hallitsee koko tilaa ja täyttää kaikki aistit.

Mutta kun valo sammuu puoleen päivään mennessä, tulee tyhjyys. Silloin täytyy osata itse hemmotella itseään ja tehdä sellaisia askareita, joista saa hyvän mielen. Sen pienen onnistumisen tunteen joka päivä.

Kahvia ja leivonnaisia

Jonain päivänä se on kauniisti katettu kahvihetki, jonain toisena kynäpurkin järjestelyä. Viime viikolla ajauduin keittiössä kaninkoloon, kun olin pakastanut appelsiininkuoria, joista yritin tehdä marmeladia, josta yritin tehdä kakkua. Ja kakku onnistui! Nami-nami herkullista jouluista, vegaanista appelsiinikuivakakkua.

Ystäviä

Olen saanut tänä syksynä uuden ystävän, nyt niitä on peräti 2 kpl. Heistä olen onnellinen, he ovat minun perheeni.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s