Nyt tuli vaunut tarpeen

100% vaunuton elämä on päättynyt. Ei tosin minun aloitteestani, vaan vauvan isoäidin. Hän osti itselleen vaunut, jotta voi kärrätä vauvaa. Hän ei nimittäin uskalla käyttää kantoreppua.

Vaunut tulivatkin tarpeeseen, kun meille molemmille vanhemmille tuli yllättäen muutama samanaikainen meno, joihin vauvaa ei voinut ottaa mukaan. Silloin vauva lykättiin vaunuihin ja kuka vain kynnelle kyennyt hoitaja tuli sitten työntämään kärryjä menojemme ajan. Onneksi vauva viihtyy vaunuissa ja nukkuukin makeasti niissä.

Vaunut olivat meillä säilössä jonkin aikaa, ja työlästä se säilöminen olikin. Ne eivät siis mahtuneet meidän hissiin, eikä meidän asuntoon, vaan ne piti joka kerta laittaa kasaan alaovella ja työntää täällä asunnossa ison komeron sisään. Siinä tuli aina hirveä hiki ja hermokin meni.

Nyt vaunut on palautettu isoäidille, onneksi.

Mutta!

Kyllä minä salaa nautin, kun kärryjä työntelin kadulla. Oli se niin paljon kevyempää kropalle, kuin kantoreppu. Vaunujen kanssa jaksaisi pidempiä lenkkejä.

Siispä en sano, etteikö meille joskus tulevaisuudessa jotkut kärryt tulisi (varsinkin jos lapsia tulee lisää). Täytyy vain silloin asua erilaisessa asunnossa, jotta plussat voittaa miinukset.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s