Videovinkki

Arkkitehti George Suyama esittelee uutta taloaan ja kertoo samalla elämän yksinkertaistamisesta ja visuaalisten ärsykkeiden minimoinnista.  Kolahti! Hän sanoo videolla osuvasti mm. seuraavan:

They [visual noise, ärsykkeet, roina] affect you visually. You don’t necessarily recognize them, but people do recognize the fact when they’re not there. When they disappear in their mind, all of a sudden they wonder ”Why it feels so calm in here?”

Tuttu lausahdus meidänkin kotona. Asuntomme on vilkkaan ja meluisan tien varrella, mutta me ja vieraamme kokevat että täällä on todella seesteistä. En voi kuin suositella kaikille muillekin sisustamaan kotinsa minimalistisesti tai hakeutumaan sellaisiin ympäristöihin antamaan mielen levätä.

Talo, jota videossa esitellään on todella paljon mieleeni, kuola valuen ihailin. Omaan silmään tilat ei näyttäneet ollenkaan tyhjiltä, vaan kuten arkkitehti videossa esitteli, ne ”tyhjätkin” tilat on tarkoitettu mielenkiintoiseen tilantuntuun. Kaiku vaikuttaa olevan hieman ongelmana, ja mietin miten kylmä tuolla on talvella. Ei siis ehkä Suomen talvioloihin sopiva.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s