Muutoksia vaatekaappiin

Minä sorruin! Nimittäin heräteostokseen kirpputorilla.

Siinä se roikkui henkarissa, huomioni kiinnittyi siihen heti. Mikä on tuo aivan minunnäköiseni sopivan kulahtanut mutta oudolla tapaa magee muumimammamekko? Oi, onpa se lötköä mutta vahvaa puuvillaa. Vanhaa hyvää kangasta. Oi mikä leikkaus hihoissa. Ja onpa halpa!

IMG_7008
Mekko kirpputorilta

Sovituksen jälkeen oli päätöksen hetki. Minä en TARVITSE tällaista. Mutta toisaalta jos minulla olisi tämä, voisin ehkä luopua ainakin yhdestä toisesta koltusta, joka ei ole yhtä magee kuin tämä. Ja kerrankin tarpeeksi pitkä arkimekko. Ja kun tämä on niin väriseni! Tai siis kotini värinen. Voisin tämä päällä aina istua kotona nojatuolissa ja ottaa vastaan vieraita. Ja juoda teetä. Ja Kling! sanoi kassakone.

Nyt istun nojatuolissa tämä mekko päällä ja juon –en teetä, vaan– kahvia. Poistouhan alle vaatekaapissa päätyy tummanharmaa halpispellavapaitamekko (sellainen joka rypistyy aina pesussa enkä jaksa silittää) ja yksi musta trikoomekko.

Tämä oli siis rehellinen heräteostos, joita pitäisi ehdottomasti välttää. Mutta toivon, että se osoittautuu onnekkaaksi löydöksi ja tästä mekosta tulee pitkäaikainen lemppari.

FullSizeRender7
Kahvihetki ystävän kanssa.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s