Yhtä hullunmyllyä

Siitä on liian pitkä aika kun viimeksi kirjoitin tänne. Ja juuri kun viimeksi olin aikeissa kirjoittaa, meni tietokoneeni tuusannuuskaksi. Pelkän puhelimen varassa työskentely on ollut niin viheliäistä, ettei ole huvittanut tehdä kuin vain ne välttämättömimmät ja pakolliset työt. Blogi, osa töistä ja musiikinteko ovat pakosti tauolla.

Olen aloittamassa uudessa työssä. Oravanpyöräkarkuruustittelini saa kolauksen, kun aiemman ”pari kertaa viikossa” työrytmin myllää uusi ”24/7 mutta ihan oman aikataulun mukaan”-työ. Yrittäjän arkea. Vapaus siis onneksi säilyy, sitä pitää vain osata ottaa tarpeeksi. Paha tapani on käyttää kaikki hereilläoloaika jonkin mitättömän työmurheen miettimiseen, ja niin vapaapäivät ovat yhtä tyhjän kanssa.

2 viikkoa ilman tietokonetta on opettanut, että kyllä ilmankin PÄRJÄÄ, mutta ei se erityisen mukavaa tai vapauttavaa ole tässä elämäntilanteessa. Eniten kaipaan musiikkiharrastustani. En voi säveltää ilman tietokonetta ja sävellysohjelmaa.

Ilmeisesti tällaiset epäonniset sattumukset ja myllytykset tekevät loppujen lopuksi vain hyvää ihmiselle. Sieltä kaiken kuran keskeltä kumpuaa ne omat oikeat intohimot ja arvot.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s